Υλικά συνταγής
-
-
-
-
-
- – Φρέσκια πέστροφα voidomatis rainbow trout
- – Ζυμαρικά της επιλογής μας
- – Κρέμα γάλακτος
- – Φρέσκο κρεμμύδι
- – Ελαιόλαδο
- – Βούτυρο
- – Αλάτι
- – Πιπέρι
-
-
-
-
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά όσο ακριβώς λέει η συσκευασία και αφήνουμε να κρυώσουν. Σε ένα τηγάνι βάζουμε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και μια κουταλιά της σούπας βούτυρο, τοποθετούμε τα φιλέτα της πέστροφας στο τηγάνι αφού έχει κάψει και ψήνουμε με το δέρμα προς τα κάτω 5 λεπτά για κάθε πλευρά.
Σε ένα άλλο τηγάνι τοποθετούμε την κρεμά γάλακτος, αλάτι, πιπέρι, το φρέσκο κρεμμύδι και τα ζυμαρικά, αφήνουμε να πάρουν μια βράση και μεταφέρουμε σε ένα πιάτο. Τέλος τοποθετούμε από πάνω την πέστροφα και απολαμβάνουμε.
ΦΡΕΣΚΙΑ ΠΕΣΤΡΟΦΑ
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ