Υλικά συνταγής
-
-
-
-
-
- – Καπνιστή πέστροφα voidomatis rainbow trout
- – Φακές beluga
- – Μαγιονέζα
- – Σκόνη σκόρδου
- – Ντομάτα
- – Μαϊντανό
- – Φρέσκο κρεμμύδι
- – Πιπέρι
-
-
-
-
Βράζουμε τος φακές, τις Στραγγίζουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Στη συνέχεια σε ένα μπολ βάζουμε την μαγιονέζα, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και ένα κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο από το μείγμα με την μαγιονέζα στις φακές, ψιλοκόβουμε φρέσκια ντομάτα και φρέσκο κρεμμύδι και ανακατεύουμε.
Τέλος προσθέτουμε την καπνιστή πέστροφα πάνω από τις φακές και ρίχνουμε αρκετό ελαιόλαδο και πιπέρι.
ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΕΣΤΡΟΦΑ
ΦΑΚΕΣ ΜΠΕΛΟΥΓΚΑ, ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΣΚΟΡΔΟΥ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ